Terughaalactie Philips GuideLight

recall_philips_guide-lightPhilips roept een aantal GuideLight exemplaren terug omdat het product niet voldoet aan de eigen veiligheidseisen. Door een mogelijke overbelasting kan de knoopcelbatterij uitvallen of zelfs doorbranden. Philips heeft besloten om de betreffende exemplaren terug te roepen.

De terughaalactie betreft de witte GuideLight producten met typenummer GL-PH met productiecode 6 of 7. De productiecode vindt u op de achterzijde van het oplaadapparaat van de GuideLight, bestaande uit en letter of een cijfer – met een cijfer 6 of 7 moet deze dus geretourneerd worden.

Als u een witte GuideLight heeft met het betreffende productienummer, haal dan de stekker uit het stopcontact en gebruik het product niet meer. Via het servicenummer 00800 – 744 54 776 (gratis), bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 18:00, kunt u instructies krijgen over het terugsturen van de GuideLight. U krijgt kostenloos een nieuw exemplaar retour.

Voor meer informatie kunt u ook bellen naar het eerder genoemde servicenummer of kijken op de website www.philips.nl/guidelightrecall.

Bron: De Telegraaf, 30 oktober 2009