Terughaalactie accu draagbare DVD speler Denver

recall_denver_accuLeverancier Chartbox waarschuwt dat de batterij van twee typen Denver portable DVD speler niet veilig is. Bij het opladen van de batterijen kunnen deze zo warm worden dat verschroeiing of brand kan ontstaan.

Het gaat om accu’s van draagbare DVD spelers van de typen MT-732B waarvan het serienummer begint met 3953 en MT-732BLACK waarvan het serienummer begint met 4105. U vindt het serienummer op de onderkant van het apparaat.

Als u een draagbare DVD speler van het merk Denver en de betreffende typen heeft en komt het serienummer overeen, dan wordt u dringend aangeraden het gebruik van de accu te staken.

U kunt de accu sturen naar:

Chartbox BV
Antwoordnummer 10100
3440TB Woerden

Een postzegel is niet nodig. Vergeet niet uw naam en adresgegevens mee te sturen; Chartbox zal u namelijk kostenloos een nieuwe accu per post retour sturen. Let op: u moet alleen de accu opsturen, niet de hele draagbare DVD speler.

Als u nog vragen heeft naar aanleiding van deze terughaalactie, dan kunt u contact opnemen met Chartbox, telefonisch bereikbaar op nummer 0348 – 409371 (op werkdagen van 13.00 tot 17.00) of per e-mail via denver@chartbox.nl.

Bron:De Telegraaf, 12 augustus 2009