Terughaalactie Leverdo diepvriessnacks (diverse supermarkten)

recall_leverdoUit voorzorg worden, in overleg met de Voedsel en Waren Autoriteit, met onmiddellijke ingang een aantal diepvriessnacks bij nagenoeg alle supermarktketens teruggeroepen. Het betreft verschillende merken frikadellen, gehaktballen, minisnacks en hamburgerproducten te herkennen aan het EG-nummer NL 594 op de verpakking met houdbaarheidsdata tot en met 23-08-2008.

Reden hiervoor is de vondst van te hoge concentraties van Staphylococcus aureus, een bacterie die kan leiden tot maag- en darmklachten. De terughaalactie geldt niet voor alle diepvriessnacks. Kijk voor de volledige lijst met producten op www.leverdo.nl of bel naar 038-4674633.

Indien u een van de betreffende producten in huis heeft, wordt u verzocht het product niet te gebruiken, maar de inhoud weg te gooien. Het aankoopbedrag kan worden terugontvangen door de streepjescode en de houdbaarheidsdatum uit te knippen en samen met adresgegevens en bankrekeningnummer te sturen naar:

Leverdo Produkten B.V.
Antwoordnummer 1395
3900 VB Veenendaal

Voor meer informatie kunt u kijken op www.leverdo.nl, een e-mail sturen naar terughaalactie@leverdo.nl of bellen naar 038-4674633.

Bron: Metro, 31 augustus 2007