Terughaalactie Stamboeck katenspek (Dirk v/d Broek, Bas v/d Heijden, Digros)

recall_stamboeck_katenspekSupermarktketens Dirk van den Broek, Bas van der Heijden en Digros roepen Stamboeck katenspek gesneden, zuurstofarm verpakt terug. Het gaat hierbij om verpakkingen met de houdbaarheidsdatum 01-03-2007 en 02-03-2007. Gebleken is dat de katenspek in deze verpakkingen mogelijk salmonella kan bevatten.

Als u dit product gekocht heeft dan wordt u dringend geadviseerd het niet te consumeren, maar de verpakking direct terug te brengen bij het dichtstbijzijnde filiaal van Dirk van den Broek, Bas van der Heijden of Digros. U krijgt daar het volledige aankoopbedrag vergoed.

Het eten van voedingsmiddelen die besmet zijn met salmonella kan leiden tot maag- en darmstoornissen. Bij gezonde mensen leidt dit doorgaans niet tot ernstige klachten; bij aanhoudende maag- en darmklachten gedurende enkele dagen is – met name bij jonge kinderen, zieken, bejaarden en zwangere vrouwen – extra waakzaamheid geboden en is het raadzaam om naar de huisarts te gaan.

Indien u naar aanleiding van deze terughaalactie nog vragen heeft, dan kunt u bellen met de servicelijn 0800 – 55 88 777 (gratis).

Bron: De Telegraaf, 10 februari 2007