Allergiewaarschuwing Jim Beam Hot Wing Sauce

recall_jim-beam_hot-wing-sauceFabrikant Vita Specialty Foods waarschuwt consumenten voor een onjuiste etikettering van Jim Beam Hot Wing Sauce. Het betreft hier de flessen met een houdbaarheidsdatum tussen 26.01.07 en 19.12.07.

In het product is een smaakstof verwerkt welke verkregen is uit melk zonder dat dit op het etiket vermeld staat. Mensen die allergisch of zeer gevoelig zijn voor melk lopen het risico op een ernstige of zelfs levensbedreigende allergische reactie. Als u een allergie heeft voor melk, dan dient u dit product niet te gebruiken. Voor mensen zonder melkallergie bestaat er geen risico.

Als u in het bezit bent van een fles Jim Beam Hot Wing Sauce met een fout etiket, dan wordt u verzocht het product niet meer te gebruiken, maar het terug te brengen naar de winkel waar u het aangeschaft heeft. U heeft recht op een andere fles, of terugbetaling van de aankoopsom.

Voor meer informatie kunt u bellen met Vita Specialty Foods, Inc. via telefoonnummer +1 800 974 4778 (voor dit nummer kunnen internationale gesprekskosten worden berekend).

Bron: Kassa, Trouw, 21 februari 2007