Veiligheidswaarschuwing Fisher Price Laugh&Learn Musical Chair

fp_musical_learning_chairNaar aanleiding van een drietal incidenten in de Verenigde Staten heeft Fisher Price een waarschuwing gegeven voor de Laugh & Learn Musical Learning Chair.

Bij de genoemde incidenten is het voorgekomen dat kleine kinderen met het hoofdje tussen het tafeltje en de rugleuning van de stoel bekneld raken. Hoewel de Musical Learning Chair door de bevoegde instanties goedgekeurd is, en er geen direct gevaar bestaat, heeft Fisher Price besloten reparatiekits beschikbaar te stellen voor dit product. Met deze reparatiekit wordt de ruimte tussen het tafeltje en de rugleuning opgeheven.

De reparatiekit zal onderdeel gaan uitmaken van het standaardproduct, zodat bij nieuw aangeschafte exemplaren het probleem direct verholpen kan worden. Voor exemplaren die nu nog in de winkels staan, kan de winkelier bij Fisher Price een reparatiekit bestellen zodat deze meegegeven kan worden aan de klant.

Bent u al in het bezit van de Laugh & Learn Musical Learning Chair dan kunt u bij Fisher Price kosteloos een reparatiekit aanvragen. Hiervoor kunt u bellen met de afdeling Consumenten service op nummer 0800 – 262 88 35 (gratis).

Dit nummer is op maandag t/m donderdag van 08:00u tot 12:30u en van 13:00u tot 16:00u bereikbaar en op vrijdag van 08:00u tot 11.00u. Ook voor meer informatie kunt u terecht op dit nummer.

Bron: Fisher Price, 14 februari 2006