Terugroepactie Rose Kalfs Picanha Makro

Groothandelsketen Makro roept de Rose Kalfs Picanha terug. Het vlees is mogelijk besmet met de schadelijke E. coli (STEC) bacterie.

Terugroepactie Rose Kalfs Picanha MakroDe terugroepactie van Makro betreft de Rose Kalfs Picanha met batchcode 990196845. Dit product is verkocht in de winkels van Makro in Breda, Nuth, Barendrecht, Dordrecht, Best, Vianen, Groningen, Leeuwarden en Beverwijk.

In deze Rose Kalfs Picanha is mogelijk de schadelijke E. coli bacterie aanwezig. Het eten van producten die besmet zijn met E. coli kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Dat geldt in het bijzonder voor mensen met een verminderde weerstand, zwangere vrouwen, jonge kinderen en ouderen.

Eet deze picanha niet, maar breng het terug naar de klantenservice in één van de vestigingen van Makro. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

Heeft u deze picanha aangekocht om verder te verhandelen? Verkoop het product dan niet meer. U bent verplicht uw afnemers over deze terugroepactie te informeren èn om melding te doen bij de NVWA.

Bron: NVWA, Makro, 2 december 2022