Allergenenwaarschuwing Jumbo Broodgeluk Tarwe Maïsbollen

Supermarktketen Jumbo heeft een allergenenwaarschuwing uitgegeven voor verpakkingen Broodgeluk Tarwe Maïsbollen. Door een verpakkingsfout kloppen de ingrediënten niet met de inhoud en worden de allergenen GERST, HAVER, AMANDELEN en HAZELNOTEN niet vermeld.

Melding allergenenwaarschuwing Jumbo Broodgeluk Tarwe MaïsbollenDe allergenenwaarschuwing geldt voor verpakkingen Jumbo Broodgeluk Tarwe Maïsbollen Wit in verpakking 4 stuks met EAN code 8718452713608 en verkoopdatum 17/11/2023.

In deze zakken kunnen mueslibollen zitten. De mueslibollen bevatten de allergenen GERST, HAVER, AMANDELEN en HAZELNOTEN maar die staan niet op de verpakking vermeld, omdat die niet in de tarwe maïsbollen zitten.

Als u deze bollen heeft gekocht, en u bent allergisch voor GERST, HAVER, AMANDELEN en / of HAZELNOTEN, eet deze bollen dan niet op. U kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Jumbo. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug, ook zonder de kassabon.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice van Jumbo op telefoonnummer 0800 – 0220 161.

Jumbo wijst er op dat mensen zonder allergie voor gerst, haver, amandelen of hazelnoten deze bollen wel gewoon kunnen eten.

Bron: Jumbo, 17 november 2023