Allergenenwaarschuwing PLUS Kokosmakronen

Supermarktketen PLUS heeft een allergenenwaarschuwing uitgegeven voor ‘Vers van de bakker’ Kokosmakronen. Door een productiefout is er MELK in het product verwerkt. Deze allergeen staat niet op de verpakking vermeld.

Melding Allergenenwaarschuwing PLUS KokosmakronenDe allergenenwaarschuwing van PLUS geldt voor de ‘Vers van de bakker’ Kokosmakronen in verpakking 4 stuks met houdbaarheidsdatum 09-09-2023 en streepjescode 8717931025621.

Door een productiefout bevatten deze kokosmakronen de allergeen MELK, en de kokosmakronen zijn daardoor niet geschikt voor mensen met een MELKallergie. Omdat MELK normaal gesproken niet in het product zit, staat de allergeen niet vermeld op de verpakking.

Heeft u deze kokosmakronen gekocht bij PLUS? Heeft deze verpakking de genoemde houdbaarheidsdatum? Eet deze kokosmakronen niet als u een MELKallergie heeft.

Breng het product in dat geval terug naar een filiaal van PLUS. Het aankoopbedrag krijgt u daar terug.

Wilt u meer weten over deze allergenenwaarschuwing van PLUS? Neem dan contact op met de Consumentenservice van leverancier Bakkerij Dam via telefoonnummer 0186 – 69 23 12.

Bron: PLUS, 1 september 2023