Allergenenwaarschuwing AH Krakelingen Puur

Albert Heijn waarschuwt dat in sommige verpakkingen AH Uit de Bakkerij Krakelingen Puur een ander product zit. De allergenen MELK en HAZELNOOT die in dat product zitten staan niet vermeld op de verpakking.

Melding allergenenwaarschuwing AH Krakelingen PuurDe allergenenwaarschuwing van Albert Heijn is voor de verpakkingen van de AH Uit de Bakkerij Krakelingen Puur met houdbaarheidsdatum 16 februari 2024.

In deze verpakkingen zit een ander product. In dat product zitten de allergenen MELK en HAZELNOOT. Omdat deze allergenen niet in de krakelingen zit, staan deze niet vermeld op de verpakking.

De inhoud van de verpakking AH Uit de Bakkerij Krakelingen Puur met houdbaarheidsdatum 16 februari 2024 is NIET GESCHIKT voor mensen met een allergie voor MELK en/of (HAZEL)NOOT.

Als u de AH Uit de Bakkerij Krakelingen Puur niet kunt eten vanwege een allergie, breng het product dan terug naar een filiaal van Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijgt u terug. Als u het product online heeft gekocht kunt u dit formulier invullen.

Bent u niet allergisch zijn voor melk en (hazel)noten? Dan kunt u de inhoud van deze verpakking wel gewoon eten.

Wilt u mer weten over deze allergenenwaarschuwing van Albert Heijn voor de AH Uit de Bakkerij Krakelingen Puur? Neem dan contact op met de klantenservice van Albert Heijn. De contactmogelijkheden vindt u op de website van de supermarktketen.

Bron: Albert Heijn, 9 augustus 2023