Allergenenwaarschuwing Albert Heijn AH Vegetarische burger gemarineerd

Supermarktketen Albert Heijn waarschuwt dat op een aantal verpakkingen AH Vegetarische burger gemarineerd een verkeerd etiket is geplakt. De allergeen EI wordt nu niet vermeld, terwijl die wel in de burger aanwezig is.

Melding allergenenwaarschuwing Albert Heijn AH Vegetarische burger gemarineerdDe allergenenwaarschuwing geldt voor de verpakkingen van de AH Vegetarische burger gemarineerd met de volgende houdbaarheidsdatums:

• 20-07-2023
• 26-07-2023
• 03-08-2023
• 08-08-2023
• 15-08-2023

Op deze verpakkingen is het etiket geplakt van het product AH Gehaktballetjes satésaus. In dat product is de allergeen EI niet aanwezig, en wordt op het etiket niet vermeld. De allergeen EI zit echter wèl in de AH Vegetarische burger gemarineerd. De vegetarische burger is dus  NIET GESCHIKT voor mensen met een EI allergie.

Heeft u een allergie voor EI? Eet deze gemarineerde vegetarische burger dan niet op. U kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug.

Voor klanten die het product online hebben gekocht is er een formulier beschikbaar om het aankoopbedrag terug te krijgen: ah.nl/klantenservice/klachten-formulier.

Wilt u meer weten over deze allergenenwaarschuwing van Albert Heijn? Neem dan contact op met de klantenservice van de supermarktketen. De contactmogelijkheden vindt u op ah.nl/klantenservice .

Albert Heijn wijst er op dat consumenten zonder ei-allergie de burger gewoon kunnen eten.

Bron: Albert Heijn, 28 juli 2023