Terugroepactie Bose Basmodules

Fabrikant Bose is een terugroepactie gestart van bepaalde typen basmodules. Het blijkt dat defecte elektrische componenten in de basmodule brandgevaar kunnen opleveren.

Melding terugroepactie Bose BasmodulesDe terugroepactie van Bose geldt voor de basmodules die vóór 1 april 2006 zijn geproduceerd en die zijn verkocht met bepaalde Acoustimass-, Lifestyle- en Companion-homecinemasystemen.

In deze basmodules zitten elektrische componenten die, als ze defect raken, potentieel brandgevaar veroorzaken.

Aan de hand van het type en het serienummer op de achterkant van de basmodule kunt u op de website van Bose bepalen of uw basmodule onder deze terugroepactie valt. Afhankelijk van het type en serienummer kunt u dit via een lijst opzoeken, of via een selfservice invulformulier.

Het is belangrijk dat, als uw basmodule onder de terugroepactie valt, u de basmodule niet meer gebruikt en de stekker uit het stopcontact haalt.

Kunt u de gegevens niet goed vinden, of heeft u moeite met het controleren of uw basmodule onder deze terugroepactie valt, neem dan contact op met de klantenservice van Bose op telefoonnummer 0299 – 788 212. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00u tot 18.00u. Ook voor meer informatie over deze terugroepactie kunt u dit telefoonnummer gebruiken.

Bose biedt getroffen klanten gratis reparatie van de basmodule aan òf 40% korting op een nieuwe Bose soundbar.

Bron: Bose, 30 juni 2023