Allergenenwaarschuwing Bolletje Pepsels Kaas

Fabrikant Bolletje heeft een allergenenwaarschuwing uitgegeven voor de Bolletje Pepsels Kaas. In één batch bevat de verpakking een ander product, waar PINDA in is verwerkt.

Melding allergenenwaarschuwing Bolletje Pepsels KaasDeze allergenenwaarschuwing geldt alleen voor de Bolletje Pepsels Kaas in zak 115 gram. Het product heeft streepjescode 08710482533119. De waarschuwing geldt alleen voor verpakkigen met lotcode LO27770 en THT-datum 01-02-2024. Deze verpakkingen zijn alleen verkocht bij supermarktketen Dirk.

In de betreffende verpakkingen kunnen Pepsels Pinda zitten. Deze Pepsels zijn dus niet geschikt voor mensen met een PINDA-allergie.

Heeft u deze Pepsels gekocht bij Dirk, eet deze dan niet op, maar gooi de inhoud van de verpakking weg.

Maak een foto van de verpakking met daarop duidelijk zichtbaar de lotcode en THT-datum. Vul het formulier op deze pagina van Bolletje in om het aankoopbedrag terug te krijgen. De consumentenservice van Bolletje zal deze teruggave verder afhandelen.

Ook voor meer informatie kunt u het formulier op bovengenoemde pagina gebruiken.

Bolletje wijst er op dat andere batches Bolletje Pepsels Kaas (dus met een andere THT-datum en lotcode) en de andere producten van Bolletje gewoon gegeten kunnen worden.

Bron: Bolletje, NVWA, 23 juni 2023