Terugroepactie Fatboy Hotspot verwarmde deken

Fatboy is een terugroepactie gestart voor de Fatboy Hotspot Blanket. Bij gebruik van het verwarmingselement kan deze oververhit raken en in brand vliegen.

Melding terugroepactie Fatboy Hotspot verwarmde dekenDe terugroepactie is van toepassing op de Fatboy Hotspot Blanket deken met verwarmingselement die is verkocht sinds april 2022.

Om te controleren of u Fatboy Hotspot Blanket onder deze terugroepactie moet u het batchnummer controleren. Is het batchnummer ‘blanco’ (dus geen nummer), 2002519, 2002520 of 2002593? Gebruik het verwarmingselement van de deken dan niet meer en stuur de onderdelen van het verwarmingselement terug naar Fatboy. U krijgt dan het aankoopbedrag terug.

De volgende onderdelen moet u uit de deken verwijderen en/of verzamelen. Doe dit pas als de oplader niet in het stopcontact zit:

  1. Verwijder het rode label van de deken door het klittenband los te maken en de kabels los te schroeven.
  2. Na het losmaken kan de accu makkelijk gescheiden worden
  3. Pak de losse zwarte oplaadkabel met magnetisch oplaadpunt
  4. Pak de adapter
  5. Doe het label met de kabels, de accu, de oplaadkabel en de adapter in een doos of stevige envelop.

Meldt nu uw pakket aan bij Fatboy via deze link als u het product bij Fatboy heeft gekocht of deze link als u het product elders heeft aangeschaft. Na registratie krijgt U verzendlabel om de onderdelen terug te sturen.

Voor meer informatie over deze terugroepactie kunt u contact opnemen met Fatboy via telefoonnummer 073 – 615 42 00 of via het e-mailadres serviceteam@fatboy.com.