Allergenenwaarschuwing Jumbo Racers Paprika chips

Supermarktketen Jumbo heeft een allergenenwaarschuwing uitgegeven voor het product Jumbo Racers Paprika. In het product is de allergeen MELK verwerkt. Deze allergeen staat niet op de verpakking vermeld.

Melding allergenenwaarschuwing Jumbo Racers Paprika chipsDe allergenenwaarschuwing van Jumbo geldt voor de Jumbo Racers Paprika chips met houdbaarheidsdatum 15-07-2023. Het product heeft EAN code 8718452576685.

In dit product is MELK verwerkt, maar die allergeen staat niet vermeld op de verpakking. De Jumbo Racers Paprika zijn niet geschikt voor mensen met een MELKallergie.

Heeft u dit product gekocht, maar kunt u het niet eten omdat u een allergie heeft voor MELK? Breng het product dan terug naar een filiaal van Jumbo. U krijgt het aankoopbedrag terug. Een kassabon heeft u niet nodig.

Wilt u meer weten over deze allergenenwaarschuwing voor Jumbo Racers Paprika? Neem dan contact op met de klantenservice van Jumbo. De klantenservice van deze supermarktketen is bereikbaar op telefoonnummer 0800 – 0220 161 (ook via WhatsApp).

Bron: Jumbo Supermarkten, 18 januari 2023