Allergenenwaarschuwing AH Plantaardig dessert Cheesecake

Supermarktketen Albert Heijn waarschuwt dat de allergenen die worden vermeld op verpakkingen AH Plantaardig Dessert Cheesecake niet kloppen met de inhoud. Door een productiefout zijn er WALNOTEN in het product terecht gekomen.

Melding allergenenwaarschuwing AH Plantaardig dessert Cheesecake Deze allergenenwaarschuwing van Albert Heijn betreft de AH Plantaardig Dessert Cheesecake in smaken citroen en blauwe bessen die de houdbaarheidsdatum 01/11/2022 hebben.

In deze verpakkingen zitten sporen van WALNOTEN waardoor het product niet geschikt is voor mensen met een allergie voor WALNOTEN of NOTEN in het algemeen.

Als u dit product heeft gekocht en u heeft een allergie voor (WAL)NOTEN, eet dit product dan niet. Breng het terug naar de winkel en krijg het aankoopbedrag terug.

Wilt u meer weten over de allergenenwaarschuwing van Albert Heijn voor AH Plantaardig Dessert Cheesecake? Neem dan contact op met de klantenservice van Albert Heijn via de contactgegevens op deze pagina van Albert Heijn. Heeft u dit product online gekocht? Vul dan dit formulier in.

Bron: Albert Heijn, 2 september 2022