Allergenenwaarschuwing Verstegen Satésaus

Fabrikant Verstegen heeft een allergenenwaarschuwing uitgegeven voor het product Kant & Klare Satésaus Origineel. In een batch van het product is MELK verwerkt (inclusief LACTOSE), maar deze allergenen staan niet op de verpakking vermeld.

Melding allergenenwaarschuwing Verstegen SatésausDe waarschuwing geldt voor de Verstegen Kant & Klare Satésaus met batchnummer 1005973367 en THT-datum 10-06-2023. Het product heeft EAN code 8712200088260.

In deze batch is MELK verwerkt, inclusief LACTOSE. Het product is dus niet geschikt voor mensen met een MELK- en/of LACTOSE-allergie.

Als u een verpakking heeft met de genoemde batchcode, dan kunt u deze terugbrengen naar de winkel waar u het heeft gekocht. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

Andere batches en producten van Verstegen vallen niet onder deze allergenenwaarschuwing. Verstegen wijst er ook op dat consumenten zonder allergie voor melk en/of lactose dit product gewoon kunnen eten.

Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing kunt u contact opnemen met Verstegen via telefoonnummer 010 – 245 51 00 of per e-mail via info@verstegen.nl.

Bron: Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit, Verstegen, 18 juni 2022