Allergenenwaarschuwing Mora Mini’s Rundvleesbitterballen

Fabrikant Mora heeft een allergenenwaarschuwing uitgegeven voor verpakkingen Mora Mini’s Rundvleesbitterballen. Door een productiefout zit er mogelijk een ander product in een aantal verpakkingen. Dat product is schadelijk voor mensen met een MELK en/of GERST-allergie.

Melding allergenenwaarschuwing Mora Mini's RundvleesbitterballenDeze allergenenwaarschuwing geldt voor de verpakkingen 30 stuks Mora Mini’s Runderbitterballen met lotcode 2140T 22:10 t/m 23:13. De verpakkingen hebbende THT-datum 05-2023.

In deze verpakkingen kunnen Mora Nacho Cheese Bites zitten. Dat product bevat de allergenen MELK en GERST. Het product is dan niet geschikt voor mensen met een allergie voor MELK en/of GERST.

De verpakkingen met de verkeerde inhoud zijn uitgeleverd aan Albert Heijn, Jumbo, PLUS en de formules van Van Tol Retail (Dagwinkel, SPRINGER en RECRA foods and goods).

Als u deze bitterballen van Mora heeft gekocht met de genoemde lotcode, en u kunt het product niet eten vanwege een allergie voor MELK en/of GERST, dan kunt u het aankoopbedrag terugkrijgen via Mora.

Om het aankoopbedrag terug te krijgen, knip dan de lotcode uit de verpakking en stuur deze naar onderstaand adres:

Mora Consumentenservice
Antwoordnummer 65013
5000VH Tilburg

Een postzegel is niet nodig, maar vermeld wel u naam, adres, IBAN bankrekeningnummer en de tenaamstelling van de rekening. Mora maakt het aankoopbedrag dan aan u over.

Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing kunt u contact opnemen met de Consumenten van Mora via telefoonnummer 0800 – 235 66 72. U kunt ook een e-mail sturen naar info@mora.nl.

Consumenten zonder allergie voor melk of gerst kunnen het product wel gewoon eten.

Bron: Mora, 14 juni 2022