Allergenenwaarschuwing Holland & Barrett Good Stuff Omega Mix

Gezondheidswinkelketen Holland & Barrett heeft een allergenenwaarschuwing uitgegeven voor Holland & Barrett Good Stuff Omega Mix. Op een deel van de verpakkingen is een verkeerd achteretiket geplaatst, waardoor de aanwezige allergeen SESAM niet staat vermeld.

Melding allergenenwaarschuwing Holland & Barrett Good Stuff Omega MixDe allergenenwaarschuwing geldt voor de Holland & Barrett Good Stuff Omega Mix in verpakking 250 gram met houdbaarheidsdatum 12-2022 en batchcode 162355.

Op een deel van deze batch is een verkeerd achteretiket op de verpakking geplakt. Op het achteretiket staat niet vermeld dat het product de allergeen SESAM bevat, wat wel het geval is. Het product is niet geschikt voor mensen met een SESAMallergie.

Heeft u dit product gekocht en kunt u het niet eten vanwege een allergie voor SESAM? U kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Holland & Barrett. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

Consumenten zonder allergie voor sesam kunnen die product gewoon eten.

Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing van Holland & Barrett voor Holland & Barrett Good Stuff Omega Mix kunt u contact opnemen met de klantenservice van Holland & Barrett. De contactgegevens vindt u op deze pagina van Holland & Barrett.

Bron: Holland & Barrett, 20 juni 2022