Allergenenwaarschuwing Vomar Achterham

Supermarktketen Vomar heeft een allergenenwaarschuwing uitgegeven voor het product Vomar Achterham 1 Ster Beter Leven. Door een verpakkingsfout kan er een ander product in de verpakking zitten. De allergenen op de verpakking kloppen niet met de inhoud.

Melding allergenenwaarschuwing Vomar AchterhamDe allergenenwaarschuwing geldt voor de Vomar Achterham 1 Ster Beter Leven in verpakking 200 gram met THT-datum 28-2-2022. Het product heeft streepjescode 5413848280056.

In het product dat in deze verpakkingen zit zijn de volgende allergenen aanwezig: TARWE, SOJA en MOSTERD

Het product in deze verpakkingen Vomar Achterham is niet geschikt voor mensen met een TARWE-, SOJA- en/of MOSTERDallergie of een GLUTENintolerantie (coeliakie).

Als u dit product gekocht heeft en u kunt het niet eten vanwege een allergie of intolerantie, dan kunt u het product terugbrengen naar de winkel. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug.

Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing van Vomar voor Vomar Achterham 1 Ster Beter Leven kunt u contact opnemen met de klantenservice van Vomar via telefoonnummer 072 – 750 2 555 of via het contactformulier op de website van Vomar.

Bron: Vomar, 7 februari 2022