Allergenenwaarschuwing Dirk 1deBeste Gebraden Gehaktbal

Supermarktketen Dirk waarschuwt voor een verpakkingsfout bij de 1deBeste Gebraden Gehaktbal met jus. Door deze fout worden de allergenen SOJA en TARWE niet vermeld.

Melding allergenenwaarschuwing Dirk 1deBeste Gebraden GehaktbalDe allergenenwaarschuwing geldt voor de 1deBeste Gebraden Gehaktbal met jus met EAN code 416364 met te gebruiken tot-datum 26-1-2022.

Bij het verpakken van deze gehaktbal is mogelijk een zakje Oosterse vinaigrette verpakt in plaats van een zakje Jus. Het zakje Oosterse vinaigrette bevat de allergenen SOJA en TARWE en die staan niet op de verpakking van de gehaktbal vermeld.

Als u dit product gekocht heeft, controleert u dan of u een zakje jus heeft of een zakje Oosterse vinaigrette. Het zakje Oosterse vinaigrette is herkenbaar aan de witte opdruk met de tekst ‘Oosterse vinaigrette’.

Consumenten met een allergie voor SOJA en/of TARWE kunnen het product terugbrengen naar een filiaal van Dirk. Het aankoopbedrag krijgen zij dan terug.

Wilt u meer weten over deze allergenenwaarschuwing van Dirk voor de 1deBeste Gebraden Gehaktbal? Neem dan contact op met de klantenservice van Dirk op telefoonnummer 088 -313 44 44.

Bron: Dirk, 16 januari 2022