Allergenenwaarschuwing Jumbo La Place Plukbrood Pesto Walnoot

Supermarktketen La Place heeft een allergenewaarschuwing uitgegeven voor La Place Plukbrood Pesto Walnoot. Door een verpakkingsfout worden de allergenen niet juist vermeld.

Melding allergenenwaarschuwing Jumbo La Place Plukbrood Pesto WalnootDe allergenenwaarschuing geldt voor het La Place Plukbrood Pesto Walnoot in verpakking 400 gram met THT-datum 26-12-2021.

Op de achterzijde van deze verpakkingen zit het etiket van La Place Plukbrood Zongedroogde tomaat Kaas met EAN code 8718452603107.

Door deze fout staan de allergenen WALNOOT en CASHEWNOOT niet vermeld op de verpakking.

Als u het La Place Plukbrood Pesto Walnoot heeft gekocht, controleer dan of het etiket op de achterzijde klopt. Heeft uw brood het etiket Zongedroogde tomaat Kaas, eet het product dan niet op als u allergisch bent voor WALNOOT of CASHEWNOOT.

U kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Jumbo. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug. Een kassabon heeft u niet nodig.

Wilt u meer weten over deze allergenenwaarschuwing van Jumbo voor La Place Plukbrood Pesto Walnoot? Neem dan contact op met de klantenservice van Jumbo via telefoonnummer 0800 – 0220 161.

Jumbo wijst er op dat consumenten zonder allergie voor walnoot of cashewnoot het product zonder problemen kunnen eten.

Bron: Jumbo, 17 december 2021