Terugroepactie Thule Spring Bumper Bar

Fabrikant Thule is een terugroepactie gestart voor de Thule Spring Bumper Bar. Bij een bepaalde productie is een fout gemaakt waardoor er risico op beknelling bestaat.

Melding terugroepactie Thule Spring Bumper BarDe terugroepactie is van toepassing op de Thule Spring Bumper Bar 11300403 met batchcode 2020-11. Deze batch is uitgeleverd nà 1 april 2021.

Bij deze batch ontbreekt een plastic afdekdopje waardoor er bij gebruik van de veiligheidsbeugel een klein risico is op beknelling.

Als u de Thule Spring kinderwagen heeft gekocht na 1 april 2021, controleer dan of het afdekdopje ontbreekt op de veiligheidsbeugel.

Ontbreekt het afdekdopje? Gebruik de Thule Spring kinderwagen dan niet meer totdat u een vervangende beugel heeft ontvangen.

Deze Bumber Bar is OK; het afdekdopje zit er op.
OK – u hoeft niets te doen
Deze Bumper Bar is NIET goed; het afdekdopje ontbreekt.
NIET OK – vraag een nieuw exemplaar aan

De vervangende beugel kunt u aanvragen via het formulier op de website van Thule. U krijgt de vervangende beugel direct thuisgestuurd, met een voorgefrankeerd verzendetiket voor het terugsturen van het foute exemplaar.

Wilt u meer weten over deze terugroepactie van de Thule Spring Bumber Bar? Neem dan contact op met Thule via het mailadres support@thule.com.

Bron: Thule, 12 oktober 2021