Terugroepactie Decathlon Olaian Surf System Wetsuit Shampoo

Sportartikelenketen Decathlon roept het product Olaian Surf System Wetsuit Shampoo terug. De verpakking van het product voldoet niet aan de wettelijke eisen.

Advertentie terugroepactie Decathlon Olaian Surf System Wetsuit ShampooDe terugroepactie geldt voor de Wetsuit Shampoo in flessen van 500ml met productcode 8535520. Dit product is verkocht sinds 1 januari 2019.

Op de fles staan niet de vereiste gegevens die op het product van toepassing zijn, waardoor waarschuwingen voor gevaren niet op de verpakking vermeld staan.

Decathlon heeft daarom besloten dit product terug te roepen bij consumenten. Het bedrijf adviseert ook om het product niet meer te gebruiken.

Heeft u de Olaian Surf System Wetsuit Shampoo gekocht? Breng de fles dan terug naar een filiaal van Decathlon. Het aankoopbedrag krijgt u terug, ook als de fles al open is. Er geldt voor deze terugroepactie geen einddatum.

Wilt u meer informatie over deze terugroepactie van Wetsuit Shampoo door Decathlon? We adviseren u dan om contact op te nemen met de klantenservice van Decathlon. De contactinformatie en bereikbaarheidsinformatie vindt u op deze pagina van Decathlon.

Bron: Decathlon, 29 april 2021