Terugroepactie Struik Krachtbouillon Tomaat

Leverancier Struik roept potten Struik Krachtbouillon Tomaat terug. In de potten kunnen stukjes glas zitten.

THT datum en lotcode op deksel Struik Krachtbouillon TomaatAdvertentie terugroepactie Struik Krachtbouillon TomaatDe terugroepactie van Struik Krachtbouillon Tomaat geldt voor de potten 350ml met houdbaarheidsdatum AUG2023 en Lotcode 34220. De THT-datum en de lotcode vindt u op de deksel van de pot, zoals in de afbeelding te zien is.

In deze potten kunnen kleine stukjes glas zitten, en het product is daardoor niet geschikt voor consumptie. Het eten van stukjes glas kan leiden tot ernstig inwendig letsel.

Als u een pot Struik Krachtbouillon Tomaat heeft gekocht met de houdbaarheidsdatum Augustus 2023, dan kunt u contact opnemen met Struik Consumentenservice. Als u een foto stuurt van de dop met de THT datum en lotcode en vermeld waar het product gekocht is, dan zal Struik het aankoopbedrag vergoeden. U kunt uw foto, de naam van de winkel waar u het gekocht heeft sturen naar customercare@struik.nl. Vergeet niet uw naam, adres, IBAN bankrekingnummer en de tenaamstelling van de bankrekening mee te sturen.

Heeft u het product bij Albert Heijn gekocht, dan kunt het ook inleveren bij de servicebalie van een Albert Heijn filiaal. U krijgt het aankoopbedrag dan terug, ook zonder kassabon.

Wilt u meer weten over deze terugroepactie van Krachtbouillon Tomaat door Struik? Wij raden u aan om contact op te nemen met de Consumentenservice van Struik via het e-mail adres customercare@struik.nl.

Bron: Albert Heijn, 22 december 2020