Terugroepactie Hasbro Nerf Super Soakers

Fabrikant Hasbro roept twee Nerf Super Soakers terug. De decoratieve sticker op het artikel bevat te veel lood. Dit kan schadelijk zijn voor de gezondheid.

Advertentie terugroepactie Hasbro Nerf Super SoakersDe waarschuwing geldt voor de Nerf Super Soaker XP 20  en de Nerf Super Soaker XP 30.

Op het product is een decoratieve sticker aangebracht, maar deze sticker kan meer lood bevatten dan wettelijk is toegestaan.

Om te controleren of de sticker op uw Super Soaker mogelijk te veel lood bevat moet u het nummer van de Super Soaker invullen op de website www.supersoakerrecall.com. Het nummer vindt u aan de onderzijde op de trekker van het product.

Het bedrijf vraagt consumenten om de Super Soakers waarvan blijkt dat er een foute sticker op zit niet meer te gebruiken. U kunt het aankoopbedrag terugkrijgen via de eerder genoemde website.

Na registratie van het product krijgt u een verzendlabel waarmee u de tank van de Super Soaker terug kunt sturen. Het aankoopbedrag van de Super Soaker krijgt u terug.

Bron: Hasbro, 2 augustus 2020