Terugroepactie Coming Kids Loft ledikant

Fabrikant Coming Kids is een terugroepactie gestart voor de lattenbodem van het ledikantje Loft. Het gebruik van het ledikantje kan gevaarlijk zijn voor het kind.

Advertentie terugroepactie Coming Kids Loft ledikantDe terugroepactie geldt voor de lattenbodem van het ledikantje Loft uit de Stapelgoed serie. Het product heeft artikelnummer 10631101 en EAN nummer 8718924916315. Het product is verkocht van november 2016 tot mei 2020.

Uit onderzoek van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) is gebleken dat de lattenbodem niet volgens de normering is geproduceerd.

Bij de positie van de lattenbodem in de laagste stand is een te grote ruimte tussen de lattenbodem en de opstaande zijde. Een kind kan hierdoor bekneld raken.

Als dit ledikant met deze lattenbodem heeft, dan kunt u de lattenbodem kostenloos omruilen. U kunt daarvoor contact opnemen met Coming Kids via het e-mailadres loftterugroepactie@coming.nl. U ontvangt dan met de pakketdienst een nieuwe lattenbodem. De teruggeroepen lattenbodem kunt u in de verpakking van de nieuwe bodem op laten halen voor retourzending.

Coming Kids raadt u dringend aan om de lattenbodem alleen in de middelste stand te gebruiken totdat deze is omgeruild.

Voor meer informatie over de terugroepactie van de Loft lattenbodem raden wij u aan om contact op te nemen met Coming Kids via het eerder genoemde e-mail adres.

Bron: Coming Kids, 31 juli 2020