Terugroepactie Mama Nature Biologische Peulvruchten (ALDI)

Let op: deze terugroepactie is op 11 februari 2020 bijgewerkt. De terugroepactie geldt niet alleen voor kikkererwten, maar ook voor linzen en witte bonen.

Supermarktketen ALDI roept potten Mama Nature Biologische Peulvruchten met quinoa en groente terug. Het is mogelijk dat in de potten kleine stukjes glas aanwezig zijn. Deze stukjes glas kunnen (interne) verwondingen veroorzaken.

Terugroepactie Mama Nature Biologische Peulvruchten (ALDI)De terugroepactie geldt voor de potten Mama Nature Biologische Peulvruchten met quinoa en groente met houdbaarheidsdatum 31/12/2023 en de EAN code 2003020003332. De terugroepactie geldt voor de varianten witte bonen, kikkererwten en linzen. Het product is gemaakt door CLAMA GmbH & Co. KG. De potten zijn bij ALDI Nederland verkocht vanaf 27 januari 2020.

Heeft u deze potten gekocht? Eet de inhoud dan niet op. Er kunnen kleine stukjes glas in de potten zitten. Als u deze stukjes glas op zou eten, dan is er kans op (interne) verwondingen.

U kunt de potten terugbrengen naar een filiaal van ALDI. In de winkel krijgt u het aankoopbedrag terug. Een kassabon heeft u daarvoor niet nodig.

Wilt u meer informatie over de terugroepactie van potten Mama Nature Biologische Kikkererwten met quinoa en groente door ALDI? Neem dan contact op met de supermarktketen via het contactformulier op de website van ALDI.

Bron: ALDI, 6 februari 2020