Terugroepactie AH Boerenkaas Belegen 30+

Update 18 januari 2020: Albert Heijn heeft de terugroepactie uitgebreid en roept nu alle AH Boerenkaas Belegen 30+ terug.

Update 21 februari 2020: Albert Heijn meldt dat onderzoek van door de melders opgestuurde monsters geen resultaat heeft opgeleverd. De monsters zijn onderzocht door de NVWA en door een gespecialiseerd EU laboratorium in Parijs. Naast het onderzoek van de producten zelf, heeft ook onderzoek van de gehele productieketen niets niets opgeleverd. Dat onderzoek is gedaan in samenwerking met het Centraal Orgaan voor Kwaliteitsaangelegenheden in de Zuivel (COKZ) en de NVWA. De oorzaak van het probleem blijft dus onbekend.

Supermarktketen Albert Heijn roept alle AH Boerenkaas Belegen 30+ plakken en stukken terug. Het eten van deze kaas kan leiden tot voedselvergiftiging.

Advertentie terugroepactie AH Boerenkaas Belegen 30+ (bijgewerkt)De terugroepactie betreft alle AH Boerenkaas Belegen 30+ plakken en stukken met alle houdbaarheidsdata.

Als u het product gekocht heeft, dan wordt u dringend geadviseerd het product niet te eten. U kunt het terugbrengen naar een filiaal van Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

Heeft u de kaas al gegeten? Neem dan bij gezondheidsklachten contact op met uw huisarts.

Voor meer informatie over deze terugroepactie van de AH Boerenkaas Belegen 30+ plakken en stukken raden wij u aan contact op te nemen met de klantenservice van Albert Heijn, via telefoonnummer 0800 – 03 05 (gratis).

Bron: Albert Heijn, 14 januari 2020
Albert Heijn, 18 januari 2020
Albert Heijn, 21 februari 2020