Terugroepactie Stokke Steps Bouncer en Stokke Steps Newborn Set

Fabrikant Stokke AS roept de Stokke Steps Bouncer en Stokke Steps Newborn Set terug. In een aantal gevallen is het mogelijk dat de set niet juist vergrendeld. Dit kan leiden tot letsel.

Advertentie terugroepactie Stokke Steps Bouncer en Stokke Steps Newborn SetHet probleem doet zich voor met de Stokke Steps Bouncer en Stokke Steps Newborn Set die zijn geproduceerd tussen februari 2014 en 21 december 2018. In sommige gevallen kan de Bouncer of de Newborn set niet goed aan de stoel vergrendeld zijn, ook al staat de vergrendelingsindicator op groen.

Als de Bouncer of Newborn Set niet goed vergrendeld is kan deze loskomen van de stoel, bijvoorbeeld als een ouder / verzorger of broer / zus interactie heeft met het product. Als de Bouncer of Newborn Set loskomt kan deze vallen, met risico op letsel voor het kind.

De Stokke Steps stoel en de Stokke Steps Bouncer zijn afzonderlijk wel gewoon te gebruiken, de Newborn Set is alleen bruikbaar in combinatie met de stoel.

Heeft u de Stokke Steps Bouncer en / of de Newborn Set en de Stokke Steps stoel? Gebruik de Bouncer en Newborn Set dan niet meer in combinatie met de stoel. Ga naar de speciale website van Stokke om te bepalen of deze waarschuwing geldt voor uw product(en). Als dat zo is, krijgt u de mogelijkheid om u te registreren voor een aanpassing van het product. Deze aanpassing is kostenloos.

Wilt u meer weten over deze terugroepactie van de Stokke Steps Bouncer en de Stokke Steps Newborn Set? Neem dan contact op met de klantenservice van Stokke via telefoonnummer 0800 – 0900 024 (gratis) of via het contactformulier op de website van Stokke.

Bron: Stokke, 7 oktober 2019