Terugroepactie accessoire Hair Essentials Kruidvat en Trekpleister

Drogisterijketens Kruidvat en Trekpleister roepen de accessoire met pailletten van het merk Hair Essentials terug. De stof van het artikel kan kapot gaan waardoor de scherpe randen van het metaal schade aan de huid kunnen veroorzaken.

Advertentie terugroepactie accessoire Hair Essentials Trekpleister Advertentie terugroepactie accessoire Hair Essentials KruidvatDe terugroepactie geldt voor de Hair Essentials accessoire met roze en zilveren pailletten, die zijn verkocht vanaf 29 januari 2019 bij Trekpleister en vanaf 7 mei 2019 bij Kruidvat. Het accessoire voor kinderen kan zowel om de arm als in het haar worden gedragen.

Heeft u deze accessoire? Hou het dan per direct buiten bereik van kinderen. U kunt het artikel terugbrengen naar een filiaal van Kruidvat of Trekpleister. Dat kan ook zonder bon of de originele verpakking. In de winkel krijgt u het aankoopbedrag terug.

Wilt u meer weten over deze terugroepactie van de Hair Essentials accessoire met pailletten door Kruidvat en Trekpleister? Bel dan met de klantenservice van de drogisterijketens via telefoonnummer 0800 – 12 11 (gratis).

Bron: Kruidvat, Trekpleister, 2 oktober 2019