Terugroepactie Go-Tan gebakken uitjes

Fabrikant Go-Tan roept verpakkingen met gebakken uitjes terug. In sommige verpakkingen kunnen mogelijk metaaldeeltjes zitten.

Advertentie terugroepactie gebakken uitjes Go-TanDe terugroepactie geldt voor twee verpakkingen: de verpakking 500 gram en 1200 gram met de hieronder aangegeven THT-datum en batchcode:

  • Gebakken uitjes 500 gram: THT-datum 7-2-2020 en batchcode L9158
  • Gebakken uitjes 1200 gram: THT-datum 11-2-2020 en batchcode L9162

De THT-datum en de batchcode staat op de achterzijde van de verpakking.

Heeft u zakken Go-Tan gebakken uitjes gekocht? Controleer dan de THT-datum en de batchcode. Is deze hetzelfde als hierboven aangegeven? Eet de gebakken uitjes dan niet op. Stuur een e-mail naar refund@go-tan.nl en stuur een foto mee van het product met de batchcode of vermeld de batchcode in uw e-mail, samen met de winkel waar u het product gekocht heeft. Vermeld ook uw adres en bankrekeningnummer zodat Go Tan het aankoopbedrag kan vergoeden.

De gebakken uitjes in zakken met een andere THT-datum en in de cups van 100 gram vallen niet onder deze terugroepactie en kunt u veilig eten.

Wilt u meer weten over deze terugroepactie van zakken gebakken uitjes door Go-Tan? Stuur dan een e-mail aan info@go-tan.nl.

Bron: Go-Tan, 13 september 2019