Terugroepactie HEMA sorteercilinder

Winkelketen HEMA roept een sorteercilinder terug. Het product is onveilig voor kleine kinderen omdat er verstikkingsgevaar bestaat bij het gebruik door loslatende onderdeeltjes.

Advertentie terugroepactie HEMA sorteercilinderDe terugroepactie geldt voor de HEMA sorteercilinder met artikelnummer 15.12.2385. Tijdens het spelen kunnen één of meer magneetjes van de cilinder loskomen. Als kleine kinderen de magneetjes in de mond stoppen, kan er verstikkingsgevaar optreden.

Als je deze sorteercilinder hebt, hou deze dan buiten het bereik van kleine kinderen. Je kunt de sorteercilinder terugbrengen naar een filiaal van HEMA. De kassabon of de originele verpakking heb je daar niet voor nodig. Je krijgt in de winkel het aankoopbedrag van de sorteercilinder retour.

Wil je meer weten over deze terugroepactie van HEMA sorteercilinder? Bel dan met de HEMA Klantenservice op telefoonnummer 020 – 224 24 24. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30u tot 21.00u en op zaterdag van 10.00u tot 18.00u.

Bron: HEMA, 28 augustus 2019