Terugroepactie Liewood rammelaars

Fabrikant Liewood roept diverse rammelaars terug. Er kunnen kleine onderdelen loskomen, die verstikkingsgevaar op kunnen leveren voor jonge kinderen.

Advertentie terugroepactie Liewood houten rammelaarsDe terugroepactie geldt voor onderstaande rammelaars van het bedrijf:

  • AYDA Houten Rammelaar
  • MERETE Houten Rammelaar
  • BERTIL Houten Rammelaar
  • ANDY Houten Rammelaar

Deze rammelaars zijn in Nederland bij diverse (online) winkels verkocht.

Als u één of meer van deze houten rammelaars heeft, dan wordt u dringend aangeraden deze buiten het bereik van kleine kinderen te houden. U kunt het product terugbrengen of terugsturen naar de winkel van aankoop. U heeft dan recht op teruggave van het aankoopbedrag en verzendkosten.

Heeft u het product online gekocht, dan raden wij u aan eerst contact op te nemen met de webwinkel waar u het product gekocht heeft, zodat u de juiste terugzendprocedure kunt volgen. Deze kan per winkel verschillen.

Voor meer informatie over de terugroepactie van de Liewood houten rammelaars kunt u contact opnemen met de klantenservice van Liewood via het e-mail adres customerservice@liewood.com. U kunt eventueel ook bellen naar het telefoonnummer 00-45-31 32 63 11 (internationaal gesprekstarief Denemarken).

Bron: Liewood, 21 juni 2019