Terugroepactie Fisher-Price Rock ’n Play Sleeper

Fabrikant Fisher-Price roept alle modellen van de Rock ’n Play™ Sleeper terug. Het bedrijf heeft dit besloten na een aantal incidenten in de Verenigde Staten waarbij jonge kinderen om het leven zijn gekomen.

Advertentie terugroepactie Fisher-Price Rock 'n Play SleeperDe terugroepactie geldt in de EU voor de volgende modellen van de Rock ’n Play Sleepers:

• FWX18 – Fisher-Price® Auto Rock ’n Play™ Sleeper
• DMJ24 – Fisher-Price® Auto Rock ‘n Play™ Sleeper – Windmill
• FHW34 – Fisher-Price® Deluxe Auto Rock ‘n Play™ Soothing Seat – Isle Stone
• FHW33 – Fisher-Price® Auto Rock ’n Play™ Soothing Seat – Aquavine
• FNR95 – Fisher-Price® Deluxe Rock ’n Play™ Sleeper – Comfy Cloud

Als u deze Rock ’n Play Sleeper heeft of gebruikt, dan wordt u dringend aangeraden het gebruik ervan te stoppen.

Heeft u deze Rock ’n Play Sleeper de afgelopen twee jaar in de EU gekocht, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van Fisher-Price in het betreffende land. In Nederland kan dat via de Benelux klantenservice van Mattel. Heeft u het product gekocht buiten de EU, dan kunt u contact opnemen met Mattel in het Verenigd Koninkrijk. U krijgt dan informatie over het terugsturen van het product en de teruggave van het aankoopbedrag.

Voor consumenten die specifiek de FWX18 online hebben gekocht zijn sinds 15 april 2019 geïnformeerd via de webwinkel waar zij het artikel gekocht hebben, met daarin instructies voor het terugsturen en het retour krijgen van het aankoopbedrag.

Heeft u geen bericht ontvangen van uw webwinkel waar u een FWX18 Rock ’n Play Sleeper heeft gekocht, dan raden wij u aan contact op te nemen met de webwinkel, of met de Benelux klantenservice van Mattel.

Voor meer informatie over de terugroepactie van de Fisher-Price Rock ’n Play Sleeper kunt u ook contact opnemen met de Benelux klantenservice van Mattel.

Bron: Fisher-Price, 25 april 2019