Terughaalactie Viga Trekfiguur kralenframe boerderij

Leverancier Harlekijn Import BV roept het product Trekfiguur kralenframe boerderij terug. Kleine onderdelen van het artikel kunnen loskomen, waardoor verstikkingsgevaar ontstaat.

De terugroepactie betreft het artikel met artikelnummer VI50120 en EAN code 6934510501204 en batchnummer VG308 04/20/2013. Het batchnummer vindt u op de onderzijde van het product. Het artikel is verkocht sinds juni 2014.

De roze kraal en/of de gele ring kan na stoten in twee delen uit elkaar vallen. Als kinderen deze delen in de mond stoppen kan verstikkingsgevaar ontstaan. Het product voldoet daarmee niet aan de Nederlandse wetgeving voor speelgoedproducten.

Als u dit artikel gekocht heeft, dan wordt u verzocht het niet meer te (laten) gebruiken. U kunt het terugbrengen naar de winkel waar u het gekocht heeft, het aankoopbedrag wordt dan vergoed. U kunt het ook terugsturen naar onderstaand adres, de verzendkosten zullen in dat geval ook aan u vergoed worden:

Harlekijn Import BV
C. Verolmeweg 10
2171KV Sassenheim

Vergeet niet uw naam, adres en bankrekeningnummer mee te sturen als u het artikel rechtstreeks aan Harlekijn terugstuurt.

Voor meer informatie over deze terughaalactie kunt u contact opnemen met Harlekijn Import BV via telefoonnummer 0252 – 229 125 of per e-mail via info@harlekijnimportbv.nl.

Bron: Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, Harlekijn Import BV, 18 oktober 2018