Veiligheidswaarschuwing AH Vloeibare Ontstopper

Supermarktketen Albert Heijn waarschuwt dat de dop van de fles AH Vloeibare Ontstopper mogelijk niet goed sluit. Als gevolg hiervan kan vloeistof uit de fles komen. Ook is het mogelijk dat de kindveilige sluiting daardoor niet goed werkt. Er bestaat nu een risico om in contact te komen met de bijtende vloeistof.

Als u de betreffende ontstopper op voorraad heeft, dan wordt u dringend aangeraden dit direct buiten bereik van kinderen op te slaan. U kunt het product terugbrengen naar de winkel, waar u het aankoopbedrag retour krijgt.

De fles kan tijdens vervoer echter gaan lekken, en Albert Heijn adviseert dan ook om de fles eerst te legen in de afvoer (en de afvoer goed door te spoelen), of om de dop stevig aan te draaien.

Mocht u in contact gekomen zijn met de vloeistof, spoel de huid dan goed en lees de veiligheidsinstructies op het etiket.

Voor meer informatie over deze veiligheidswaarschuwing kunt u contact opnemen met de Albert Heijn Klantenservice via telefoonnummer 0800 – 03 05 (gratis).

Bron: Albert Heijn, 8 juni 2018