Terughaalactie M&M’s mokken

Terughaalactie M&M's mokkenMars Nederland B.V. heeft besloten om de M&M’s mokken terug te roepen. Een aantal ‘cappuccino’ mokken met opdruk van de M&M’s karakters voldien niet aan de kwaliteitseisen. In uitzonderlijke gevallen kunnen sterke temperatuursveranderingen van de mok (bijvoorbeeld als gevolg van heel koude of warme inhoud) barsten of breken tot gevolg hebben. De waarschuwing geldt uitsluitend voor de mokken met de code PPI017519 op de onderkant.

De mokken waren verkrijgbaar vanaf augustus 2015 in een aantal supermarkten en werden verkocht bij aankoop van twee M&M’s producten.

Als u één of meer van deze mokken gekocht heeft, dan wordt u aangeraden deze niet meer te gebruiken en terug te sturen naar:

Mars Nederland 15-0346
Antwoordnummer 10202
6200XV Maastricht

Een postzegel is niet nodig, maar stuurt u wel uw naam, adres en telefoonnummer mee. U krijgt ter compensatie een attentie bestaande uit een M&M’s product.

Voor meer informatie over deze terughaalactie kunt u contact opnemen met Mars Nederland via www.mars.nl of telefonisch via 0800 – 733 44 733 (gratis).

 

Bron: De Telegraaf, Mars Nederland, 29 september 2015