Terughaalactie nieuwe formule Zwitsal Op ’t Wangetje

Terughaalactie nieuwe formule Zwitsal Op 't WangetjeZwitsal heeft geconstateerd dat de nieuwe formule van Zwitsal Op ’t Wangetje 100ml in enkele gevallen kan leiden tot huidirritatie in de vorm van rode wangetjes, die na enige tijd weer wegtrekt. Zwitsal heeft besloten om de betreffende tubes teurg te halen.

De terughaalactie is alleen van toepassing op de nieuwe variant van Zwitsal Op ’t Wangetje met de streepjescode 8712561632379op de achterkant, en de woorden ‘nieuw/nouveau’ op de voorkant. Met de oude formule en met andere producten van Zwitsal speelt dit probleem niet.

Heeft u één of meer van deze tubes met de nieuwe formule gekocht, dan wordt u verzocht een foto van de voorkant van de tube te nemen en deze per e-mail te verzenden naarconsumer.service@unilever.com of het product op te sturen naar:

Zwitsal
Antwoordnummer 1049
6200VB Maastricht

Stuur in beide gevallen uw naam, adres, telefoonnummer en IBAN-bankrekeningnummer mee. U krijgt het aankoopbedrag dan vergoed.

Als u nog vragen heeft naar aanleiding van deze terughaalactie, dan kunt u contact opnemen met de Zwitsal Consumenten Service via telefoonnummer 0800 – 022 3993 (gratis). Dit nummer is bereikbaar van 08.00u tot 17.00u.

Bron: De Volkskrant, reclamewereld.blog.nl