Terughaalactie Clinique Anti-Blemish Solutions All-Over Clearing Treatment

Cosmeticabedrijf Clinique roept een partij Anti-Blemish Solutions All-Over Clearing Treatment terug omdat de verpakking niet de formule bevat dat er in zou moeten zitten. De ingrediëntendeclaratie en de overige informatie op de verpakking komen niet overeen met de inhoud.

De terughaalactie heeft betrekken op de partij met batchcode BA3. Deze batchcode is terug te vinden op de onderkant van de verpakking en in het geribbelde gedeelte van de tube. Hoewel het product dat wel in de tube zit in principe geen risico’s met zich meebrengt, is er een geringe kans op allergische reactie of irritatie.

Als u de Anti-Blemish Solutions All-Over Clearing Treatment met batchcode BA3 heeft, dan wordt u dringend aangeraden gebruik van het product te stoppen en het product weg te gooien of terug te brengen. U kunt het aankoop bedrag retour krijgen of een vervangend product krijgen als u het product terugstuurt naar Clinique of het product met de aankoopbon terugbrengt naar de winkel. U kunt ook bellen met Clinique op telefoonnummer 0346 – 586 585. Dit nummer kunt u ook gebruiken als u meer informatie wilt over deze terughaalactie.

Bron: De Telegraaf, PR Newswire via ANP Pers Support, 29 november 2013