Terughaalactie Fisher-Price Wheelies

recall_fisher-price_wheelies_1 recall_fisher-price_wheelies_2Mattel roept een aantal paarse en groene Fisher-Price Wheelies autootjes van de Little People Wheelies Stand ’n Play Rampway met productnummer T5095 terug. De reden voor deze terughaalactie is dat in sommige gevallen de wieltjes van de auto’s los kunnen raken. Deze kleine onderdelen kunnen verstikkingsgevaar opleveren voor kleine kinderen.

De terughaalactie geldt alleen voor de groene en paarse autootjes met de tekst ‘Mexico’, en zonder gele stip op de onderkant (zie onderste afbeelding, links). Alle andere Wheelies vallen niet onder de terughaalactie, zoals die met een gele stip (onderste afbeelding rechts) of met de tekst ‘China’ op de onderkant, evenals andere onderdelen van de Little People Wheelies Stand ’n Play Rampway.

Als u een Wheelies auto heeft die wel onder deze terughaalactie valt, houdt het speelgoed dan direct buiten bereik van kleine kinderen.

Voor verdere informatie over deze terughaalactie kunt u contact opnemen met Mattel op telefoonnummer 0800 – 262 8835 (gratis).

Bron: Mattel, 30 september 2010