Terughaalactie Fisher-Price kinderstoelen

recall_fisher-price_kinderstoel_1recall_fisher-price_kinderstoel_2Mattel roept een aantal Fisher-Price kinderstoelen van de typen Healthy Care en Close to Me (productnummers C6412 of J7742) terug. De terughaalactie betreft alleen de kinderstoelen waarbij de vergrendelingspennen voor het eetblad in de achterpoten verwerkt zijn. Als een kind op of tegen deze achterpoten valt dan kan het snijwonden oplopen.

De terughaalactie geldt alleen voor de Healthy Care & Close to Me kinderstoelen met typenummers C6412 of J7742, en alleen voor kinderstoelen met vergrendelingspennen zoals afgebeeld in de tweede afbeelding. Kinderstoelen met andere typenummers of waarbij de vergrendelingspennen niet zoals afgebeeld verwerkt zijn, vallen niet onder deze terughaalactie.

Als u een kinderstoel heeft die wel onder de terughaalactie valt, dan wordt u verzocht direct het gebruik van de kinderstoel te staken.

Voor verdere informatie over deze terughaalactie kunt u contact opnemen met Mattel op telefoonnummer 0800 – 262 8835 (gratis).

Bron: Mattel, 30 september 2010