Terughaalactie Quaker Cruesli Appel-Rozijn

recall_quaker_cruesli--appel-rozijnQuaker meldt dat er in een beperkt aantal verpakkingen Cruesli Appel en Rozijn een stukje ijzerdraad is aangetroffen. Quaker roept consumenten op om de verpakkingen Cruesli Appel en Rozijn te controleren.

Het gaat om verpakkingen Cruesli Appel en Rozijn van 500 en 965 gram met de ten minste houdbaar tot (THT) datum van 07-08-2010 (andere soorten Cruesli en verpakkingen van Cruesli Appel en Rozijn met een andere datum vallen niet onder deze waarschuwing.

Als u een verpakking Cruesli Appel en Rozijn heeft met de betreffende houdbaarheidsdatum dan wordt u geadviseerd om de Cruesli niet te gebruiken. U kunt de bovenkant van de verpakking, inclusief de houdbaarheidsdatum, terug te sturen naar

Quaker Cruesli Terughaalactie
Antwoordnummer 1075
6200VB Maastricht

Een postzegel is niet nodig, maar vergeet niet uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en bank- of gironummer mee te sturen. U krijgt het aankoopbedrag teruggestort. Inzenden van de bovenkant van de verpakking kan tot 1 maart 2010.

Als u nog vragen heeft over deze terughaalactie, dan kunt u contact opnemen met de Quaker Consumentenlijn via telefoonnummer 0800 – 024 00 22 (gratis).

Bron:De Telegraaf, 12 december 2009