Trust roept computervoeding terug

recall_trust_psuTrust meldt dat zij bij een computervoeding een fabricagefout heeft ontdekt. De gebruikte transformator in de voeding zou kunnen doorbranden. Hierdoor kan er een elektrische lading ontstaan met een elektrische schok tot gevolg.

Het gaat om computervoedingen (power supply unit (psu)) van het type PW-5110 met barcode 8713439148855, die verkocht zijn in de periode oktober 2006 tot november 2008 via de computervakhandel.

De voedingen zijn onder meer via de onderstaande winkels geleverd. Het product kan los verkocht zijn, of geassembleerd zijn in een complete machine. Omdat niet alle vakhandelaren te achterhalen zijn staat uw leverancier er mogelijk niet tussen. Heeft u in de genoemde periode een voeding of geassembleerde PC gekocht, dan roept Trust u op om te controleren welk merk en type voeding in uw PC zit.

Lijst van vakhandelaren (scrollbaar):

Als blijkt dat u inderdaad een Trust PW-5110 voeding in uw PC heeft zitten, stop dan onmiddellijk met het gebruik en verwijder deze uit uw computer. Het demonteren van de voeding kunt u doen volgens deze handleiding. Vervolgens kunt u uw gegevens, samen met het serienummer invullen op de website van Trust.

U ontvangt binnen 24 uur bericht dat een vervangende voeding naar u onderweg is, samen met een antwoordnummer waar u de oude voeding ongefrankeerd naar terug kunt sturen.

Mocht u nog vragen hebben over deze terughaalactie of de (de)montage, dan kunt u contact opnemen met Trust op telefoonnummer 078 – 65 43 358 of 078 – 65 43 387, per e-mail via klantenservice@trust.com. Ook kunt u schrijven naar het volgende adres:

Trust International BV
Postbus 8043
3301CA Dordrecht

Bron: Tweakers.net, Trust, 27 januari 2009