Terughaalactie Bürstner

In oktober 2006 riep fabrikant Bürstner op tot het laten controleren en repareren van ramen van fabrikant Polyplastic, die geleverd zijn bij caravans van de bouwjaren 1998 t/m 2000 (zie de melding uit oktober 2006).

Tests en onderzoeken hebben uitgewezen dat ook de ramen van campers en caravans van latere jaren los kunnen laten. De oorzaak van het probleem ligt in de verf die gebruikt is aan de buitenranden van de ramen; deze blijkt niet voldoende UV-bestendig.

Bürstner biedt een kostenloze oplossing aan welke bestaat uit het monteren van speciaal hiervoor ontwikkelde schroeven waarmee de binnenste- en de buitenste ruit met elkaar verbonden worden.

Deze kostenloze reparatie wordt uitgevoerd door de dealers en zal eerst plaatsvinden bij de oudste voertuigen en bij de meest recente als laatste. Eigenaren zullen door Bürstner geïnformeerd worden wanneer hun voertuig aan de beurt is.

Heeft u, naar uw mening onterecht, nog geen informatie van Bürstner ontvangen, of heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht, dan kunt u contact opnemen met Bürstner op telefoonnummer 010 – 238 10 20 of per e-mail op pass@polyplastic.nl. Ook kunt u kijken op www.polyplastic.nl.

Bron: Bürstner, 2 juni 2008