Terughaalactie klopboormachine Tchibo

recall_tchibo_klopboormachineTchibo roept klanten op om de hiernaast afgebeelde klopboormachine met artikelnummer 23 49 84, die verkocht werd sinds januari 2007, terug te brengen naar de winkel of terug te sturen naar de postorderafdeling van het bedrijf.

Als de boormachine op de grond valt kan de behuizing stuk gaan waardoor onderdelen die onder spanning staan bloot komen te liggen. Dit kan vervolgens weer tot gevaarljke situaties leiden.

Als u deze klopboormachine heeft, dan wordt u dringend aangeraden dit apparaat niet meer te gebruiken, maar het te retourneren naar Tchibo. Heeft u het product in de winkel gekocht, dan wordt u verzocht het daar terug te brengen, waar u het aankoopbedrag vergoed krijgt. Als u het product heeft gekocht via postorder, dan kunt u het product terugsturen naar:

Tchibo
Antwoordnummer 13000
8000 VC Zwolle

Frankeren van het pakket is niet nodig, maar vergeet niet uw naam en adresgegevens en uw bank- of girorekeningnummer mee te sturen. U krijgt het aankoopbedrag dan vergoed.

Als u nog meer informatie wenst over deze terughaalactie, dan kunt u contact opnemen met de servicelijn van Tchibo op nummer 024-35 11 334.

Bron: Tchibo, 23 maart 2007