Terughaalactie AH Excellent roomijs

ahxlntijsAlbert Heijn roept met onmiddelijke ingang AH Excellent Strawberry Cheesecake Roomijs en AH Excellent Cookie Caramel Roomijs met een houdbaarheidsdatum tot en met 19 januari 2008 terug; het betreft dus ook producten met een houdbaarheidsdatum in 2007.

Tot deze productwaarschuwing en terughaalactie is besloten nadat consumenten hard, doorzichtig, transparant plastic stukjes in het ijs hebben aangetroffen. Uit onderzoek is gebleken dat deze stukjes van een mal zijn waarin de koekjes, die in het ijs verwerkt zijn, worden gemaakt. Deze mal is losgeraakt en in het ijs terecht gekomen.

Heeft u het betreffende ijs in huis, dan wordt u dringend verzocht dit ijs niet te consumeren, maar terug te brengen naar de dichtstbijzijnde winkel van Albert Heijn. U krijgt dan het aankoopbedrag retour.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze productwaarschuwing – welke alleen geldt voor AH Excellent Strawberry Cheesecake en AH Excellent Cookie Caramel roomijs -, dan kunt u contact opnemen met de Albert Heijn-Servicelijn op nummer 0800 – 03 05 (gratis).

Bron: VARA Kassa, Albert Heijn, 5 oktober 2006