Terughaalactie Iglo Milanese Groentenschotel

iglo-milaneseUnilever Nederland heeft een waarschuwing uitgegeven in verband met een probleem bij de Iglo Milanese Groenteschotel. Uit onderzoek is gebleken dat in een klein aantal verpakkingen kleine stukjes glas kunnen zitten.

De waarschuwing geldt alleen voor de Iglo Milanese Groenteschotel 450 gram met productiecodes die beginnen met L5334 of L5335. De productiecode kunt u vinden in de gele balk, op de zijkant van de verpakking.

Heeft u een Iglo Milanese Groenteschotel in huis met één van deze productiecodes op de verpakking, dan wordt het eten van de maaltijd afgeraden. Gooi de inhoud van de groene kartonnen verpakking weg en stuur de bovenkant van de verpakking naar

Iglo
Antwoordnummer 70557
3070 WB Rotterdam

Een postzegel is niet nodig, maar vergeet niet uw naam, adres en bank- of gironummer mee te sturen. U ontvangt van Iglo dan een passende vergoeding.

Iglo benadrukt dat er geen problemen zijn met de Iglo Milanese Groenteschotel met andere productiecodes of andere Iglo-producten.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de Iglo Informatielijn op nummer 0800 – 23 54 456 (gratis).

Bron: Metro, 1 februari 2006