Terugroepactie Dille & Kamille Snijsetje Groente en Fruit

Winkelketen Dille & Kamille roept een snijsetje Groente & Fruit (speelgoed) terug. Het speelgoed is onveilig voor jonge kinderen. Er is verstikkingsgevaar.

Melding terugroepactie Dille & Kamille Snijsetje Groente en FruitDe terugroepactie van Dille & Kamille betreft het snijsetje Groente & Fruit met artikelnummer 00040683. Het setje is bij Dille & Kamille verkocht van 5 oktober 2023 tot 4 april 2024.

Aan het groente en fruit van dit speelgoed zitten steeltjes. Deze steeltjes kunnen loskomen van het speelgoed. Als jonge kinderen deze steeltjes in de mond stoppen, dan is dat gevaarlijk. Zij kunnen namelijk stikken in zulke kleine onderdelen.

Heeft u dit snijsetje groente & fruit? Hou het dan buiten bereik van jonge kinderen. Breng het speelgoed terug naar een filiaal van Dille & Kamille. U krijgt het aankoopbedrag dan terug. U kunt ook bellen met de klantenservice van Dille & Kamille op telefoonnummer 030 – 30 42 400 of een e-mail sturen naar klantenservice@dille-kamille.com.

Ook voor meer informatie over deze terugroepactie kunt u contact opnemen met Dille & Kamille via het hierboven genoemde telefoonnummer of e-mailadres.

Bron: Dille & Kamille, 15 april 2024