Allergenenwaarschuwing Albert Heijn AH Chocolade eitjes wit

Albert Heijn waarschuwt dat er een verpakkingsfout is gemaakt bij de verpakkingen AH Chocolade eitjes wit. Volgens de allergenenwaarschuwing kunnen er melkchocolade praliné eitjes in zitten, waar NOTEN in zijn verwerkt.Allergenenwaarschuwing Albert Heijn AH Chocolade eitjes witDe allergenenwaarschuwing van Albert Heijn betreft de AH Chocolade eitjes wit met tht-datum 30-06-2024. Omdat in deze verpakkingen melkchocolade eitjes praliné kunnen zitten, zijn deze eitjes gevaarlijk voor mensen met een NOTEN-allergie. De allergeen NOTEN staat namelijk niet vermeld op de verpakking, omdat die niet in de AH chocolade eitjes wit zitten.

Heeft u deze chocolade eitjes gekocht, controleer dan de houdbaarheidsdatum. Als deze 30-06-2024 is, eet de eitjes dan niet op als u allergisch bent voor NOTEN, en let er ook op dat mensen in uw omgeving, die een NOTENallergie hebben, deze eitjes niet eten.

U kunt de eitjes terugbrengen naar een filiaal van Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug. Als u het product online heeft gekocht, dan kunt u dit formulier invullen.

Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing kunt u contact opnemen met de klantenservice van Albert Heijn: ah.nl/klantenservice.

Bron: Albert Heijn, 20 februari 2024